Polityka prywatności



Polityka prywatności
Wydawcą serwisu internetowego www.gamax.pl jest P.H.U. „GAMAX’’ z siedzibą w Bielsku-Białej  przy ul. Krakowska  337.

Wszelkie prawa do Serwisu, w tym do jego elementów tekstowych i graficznych, układu stron Serwisu oraz innych elementów są zastrzeżone, o ile nie zostało w sposób wyraźny zaznaczone inaczej. Korzystanie z treści umieszczonych w Serwisie nie oznacza nabycia przez Użytkowników jakichkolwiek praw na dobrach niematerialnych do utworów czy baz danych w nim zawartych. Użytkownik może korzystać z tych utworów czy baz danych jedynie w zakresie dozwolonego Użytku, wyznaczonego przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 24, poz. 83 z późn. zm.), ustawy z dnia 27 lipca 2001 r. o ochronie baz danych (Dz. U. Nr 128 poz. 1402) oraz ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 roku o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U.93.47.211 z późn. zm.). W szczególności, poza określonymi w tych przepisach przypadkami, zabronione jest dokonywane w celach komercyjnych i bez uprzedniej pisemnej zgody GAMAXu kopiowanie, modyfikowanie czy transmitowanie elektronicznie lub w inny sposób jakiejkolwiek części Serwisu w całości lub części.

Polityka ochrony prywatności

Przesyłając poprzez strony Serwisu pytania lub komentarze czy też zamawiając subskrypcję dokumentów i informacji dotyczących GAMAXu, Użytkownicy mogą udostępniać firmie  GAMAX  dane osobowe, to jest dane pozwalające na określenie ich tożsamości, takie jak imię i nazwisko, adres e-mailowy, adres pocztowy, czy numer telefonu.

Dane osobowe Użytkowników są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze Serwisu w specjalnej strefie bezpieczeństwa, z ograniczonym dostępem. GAMAX  nie przekazuje, nie sprzedaje i nie Użycza zgromadzonych danych osobowych Użytkowników Serwisu innym osobom lub instytucjom, chyba Że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na Życzenie Użytkownika, lub też gdy wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

W celu ustalenia danych statystycznych o ruchu Użytkowników oraz ułatwienia Użytkownikom korzystania z treści Serwisu, GAMAX  Używa technologii znanej jako cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer Serwisu na komputerze Użytkownika, które serwer ten może odczytać
przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, co nie spowoduje utrudnień w korzystaniu z treści Serwisu.

GAMAX nie odpowiada za politykę ochrony prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla Użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach Serwisu, jak i tych, które umieszczają linki do Serwisu.

Notka prawna


Dane i informacje zawarte w na stronach Serwisu służą wyłącznie celom informacyjnym i zostały oparte na źródłach, które GAMAX  uznaje za rzetelne i sprawdzone. Z uwagi na możliwość występowania błędów czy pominięć spowodowanych działaniami lecącymi poza kontrolą GAMAXu, GAMAX nie ponosi odpowiedzialności za aktualność, dokładność, kompletność prezentowanych w Serwisie informacji, jak również za ich przydatność dla określonych działań Użytkowników Serwisu.

GAMAX zastrzega sobie prawo zmiany danych i informacji w wybranym przez siebie terminie, bez konieczności uprzedniego powiadomienia Użytkowników Serwisu.

Ryzyko związane z Użytkowaniem i wykorzystaniem informacji przedstawionych w Serwisie ponosi sam Użytkownik. GAMAX nie ponosi żadnej odpowiedzialności wobec Użytkowników Serwisu lub osób trzecich z tytułu szkód, zarówno bezpośrednich jak i pośrednich, w związku z wykorzystaniem danych i informacji zawartych w Serwisie.



Adres:
ul. Krakowska 337
43-300 Bielsko-Biała
Infolinia:
(33) 814 89 95
(33) 821 28 22
Magazyn przemysłowy:
(33) 499 89 97
Adres e-mail:
biuro@gamax.pl
Copyrights Gamax. Projekt i wykonanie InterSID

GamaxOnline v1.10 (rev. 217)
Powered by InterSID-ERP engine - v3.50
Wygenerowano w 260 ms